ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

کدام استان ها بارانی می شود؟

کارشناس سازمان هواشناسی به بیان توضیحاتی درباره وضعیت جوی کشور طی روزهای آینده پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی کشور گفت: امروز در نوار غربی کشور، دامنه های جنوبی البرز مثل قزوین، البرز و تهران و مناطقی از مرکز کشور بارش باران را داریم که شدت بارش‌ها امروز در استان لرستان چهار محال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و شمال خوزستان خواهد بود.

 

رفیعی در ادامه گفت: فردا ادامه بارش‌ها را در غرب و جنوب غرب کشور داریم و گستره بارش‌ها به مرکز و شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز می‌رسد که در شمال غرب و سواحل شمالی هم فردا بارش‌های پراکنده رخ می‌دهد. شدت بارش‌ها فردا یک شنبه در جنوب ایلام، لرستان، نیمه شمالی خوزستان، چهارمحال و بختیاری، شمال کهگیلویه و بویر احمد، غرب اصفهان و مناطقی از استان یزد خواهد بود.

 

رفیعی افزود: روز دوشنبه در نیمه شرقی و دامنه‌های جنوبی البرز در سمنان ادامه بارش‌ها را داریم و این سامانه طی این روز به تدریج از کشور خارج می‌شود.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی افزود: روز دوشنبه در شمال غرب و دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز مثل استان‌های قزوین، البرز، تهران و سواحل شمالی بارش‌های پراکنده را داریم و روز سه شنبه انتظار داریم نوار شمالی کشور بارش‌های پراکنده را داشته باشد.

 

این کارشناس سازمان هواشناسی گفت: روز سه شنبه انتظار داریم در نوار شمالی بارش پراکنده را داشته باشد و روز چهارشنبه سامانه بارشی جدید از سمت شمال غرب وارد کشور می‌شود که این سامانه ابتدا نوار غربی را در بر می‌گیرد و به تدریج سواحل غربی دریای خزر و دامنه‌های البرز غربی و مرکزی هم تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرد.

 

رفیعی درباره وضعیت هوای تهران نیز گفت: هوای تهران امروز شنبه در گرمترین ساعات به ۲۰ درجه می‌رسد و فردا پیش بینی می‌شود که این هوا در گرمترین ساعات به ۱۱ درجه بالای صفر برسد. از نظر شرایط جوی امروز تهران نیمه ابری گاهی افزایش ابر را دارد و احتمال بارش پراگنده باران هم وجود دارد و در بعد از ظهر هم وزش باد را خواهد داشت./ میزان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار